Unikatni nameštaj po meri vaših ljubimaca

mjautoritet macka u basti

Predstavljamo unikatni komad nameštaja koji istovremeno funkcioniše kao krevetić za mačke sa grebalicom i stolić za (pretpostavljamo) njihove vlasnike. Kao i naši ostali proizvodi, ovaj unikatni komad je u potpunosti napravljen od plemenite iverice sa “rešetkom” i nogicama od punog drveta (bukva) i uključuje grebalicu od kudeljinog kanapa, kao i jastuk sa navlakom.

mjautoritet sijamska macka

Model na slici pravljen je specijalno za Karolinu, Ljubicu i njihove ljude iz Novog Sada, a verujemo da ovakvom ležaju ne bi odolele ni neke manje kuce. U tom slučaju, moguće je ostaviti prednju stranu stoliča u potpunosti otvorenom.

mjautoritet krevetic za macke

Posebno zanimljiva karakteristika ovog komada je to da on može da se koristi u zatvorenom prostoru, a tokom letnjih dana može da upotpuni vašu baštensku garnituru tako da i vi i vaše mace uživate zajedno na suncu.

mjautoritet grebalica za macke

U ovom konkretnom slučaju, odlučili smo da unutrašnjost stolića obogatimo ručno pravljenom grebalicom za mačke od kudeljinog kanapa i udobnim jastukom za izležavanje koji u potpunosti odgovara dimenzijama stoliča. Jastučnica je napravljena od štofa za koji smo potpuno sigurni da je izdržljiv na mačje kandže, budući da isti takav naše mace uspešno “testiraju” već godinama.

mjautoritet basta namestaj za macke

Drvene rešetke sa strane prave se od bukvinog drveta u maloj radionici naših prijatelja. Samim tim, izuzetno smo ponosni na izgled komada koji vidite na ovim slikama, ali rado ćemo promeniti neke njegove funkcije i dimenzije u odnosu na ono što je vama i vašim macama potrebno.

mjautoritet krevetic za macke ljubica

 

Osnovne informacije o proizvodu:

  • Stolić/ležaljka na slici dolazi uz grebalicu i jastuk.
  • Dimenzije: visina 65 cm, širina 40 cm, dubina 40 cm
  • Materijal: iverica, drvo (bukva), kudeljin kanap, jastuk sa jastučnicom od izdržljivog štofa
  • Besplatna dostava na teritoriji Novog Sada i šire okoline
  • Dostava za ostale gradove: Postexpress (ili po dogovoru)
  • Nameštaj poput ovog pravimo isključivo po zahtevu i uz dogovor sa vlasnikom koji određuje dimenzije i raspored elemenata!!!